[RESOLVED] Processing in Linux and post in windows gives no CL/CD data.« Back to Questions List

Processing in linux and doing post in windows give no CL, CD data. /*---------------------------------------------------------------------------*\ | ========= | | | \\ / F ield | OpenFOAM: The Open Source CFD Toolbox | | \\ / O peration | Version: 4.1 | | \\ / A nd | Web: www.OpenFOAM.org | | \\/ M anipulation | | \*---------------------------------------------------------------------------*/ Build : 4.1 MVRC version 2017.5 & 2017.6
Posted by Idadox
Asked on August 2, 2017 09:52
0

Ok, editing settings.mwf did the trick on cross platform reporting. Thank you.

Posted by Idadox
Answered On September 6, 2017 00:25
0

Until there is a better solution, you can try this workaround:
Open the /postProcessing/settings.mwf file with a text editor. Change the value for local_OS from Windows to Linux or other way around and then try to post-process again. The off-screen post-processing is almost done as well.

Posted by MCAE Support
Answered On September 1, 2017 16:15
0

It’s what I had been doing all the time, in fact. Now I’m processing in windows. It’s noticeably slower than both Linux at AWS and OSX on my laptop.

Posted by Idadox
Answered On August 21, 2017 09:31
0

That’s exactly what happened.

Posted by Idadox
Answered On August 21, 2017 09:29
0

Hi, sorry for the delay on this. Is it possible that you created the case on Windows, ran it on Linux and than came back to Windows for the post-processing?

Posted by MCAE Support
Answered On August 21, 2017 09:10
0

Got time to look at this? I’m having to run all simulations on windows now and that’s not fast

Posted by Idadox
Answered On August 18, 2017 10:34